Pardubičtí hasiči triumfovali v Plzni

Článek popisuje úspěch hasičů z Pardubického kraje na soutěži "O pohár ředitele HZS Plzeňského kraje" v Plzni dne 5. června. Tým získal první místo v kategorii družstev a skvělé výsledky jednotlivců v různých věkových kategoriích.


Na náměstí Republiky v Plzni se dne 5. června konala mimořádná soutěž mezi profesionálními a dobrovolnými hasiči. Její disciplíny byly součástí série Českého poháru v disciplínách TFA 2024. Celkem se utkalo 81 závodníků.

Tento prestižní závod přilákal i skvělý hasičský tým z Pardubického kraje, který dokázal zabodovat. Družstvo si odneslo nádherné první místo v kategorii družstev s časem 15.47,90.

Skupinu pardubických hasičů představovali pprap. Marek Víšek (Pardubice), nstržm. Martin Dušek (Pardubice), pprap. Josef Sochor (Hlinsko), nstržm. Zdeněk Král (Svitavy), nstržm. Petr Zámečník (Žamberk), nstržm. Michal Pelikovský (Žamberk) a nstržm. Štefan Velič (Žamberk).

Výsledky pardubických hasičů v různých věkových kategoriích byly takto ohromující:

V kategorii A (18–34 let) obsadil 15. místo Martin Dušek s časem 5.55,82, na 17. místě skončil Petr Zámečník s časem 6.01,75 a 23. místo patří Štefanu Veličovi s výsledným časem 6.35,75.

V kategorii B (35–44 let) dosáhl Zdeněk Král vynikajícího 2. místa s výsledným časem 5.06,85, Michal Pelikovský byl 4. s časem 5.25,22 a Josef Sochor uzavřel top 10 s časem 6.21,58.

V kategorii C (45 a více) se stal absolutním vítězem Marek Víšek s časem 5.15,83.

Gratulujeme našim hasičům k fantastické reprezentaci a skvělým výsledkům. Opět dokázali, že patří mezi nejlepší v republice!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Učitel roku

Hlavní zprávy