„Regulovčík 2024“

Pardubický kraj – Loňský vítěz obhájil své prvenství.




Včera v Pardubicích proběhlo další kolo soutěže policistů služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Pardubického kraje pro rok 2024.

Soutěž byla rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část zahrnovala test z odborných znalostí, kdy policisté měli 25 otázek a na jejich zodpovězení dvacet minut. Praktická část soutěže proběhla nejprve na pardubické křižovatce ulic Pichlova x Teplého x Jana Palacha a pak se policisté přemístili do vojenského objektu Starý Mateřov, kde všichni absolvovali jízdu zručnosti.

Počasí policistům přálo a všichni soutěž úspěšně dokončili. Vítěz ale může být vždycky jen jeden. Oceněným předal medaile a diplomy plk. Ing. Miroslav Pochobradský, vedoucí odboru služby dopravní policie. Na závěr všem soutěžícím poděkoval za účast a popřál jim mnoho úspěchů nejen v příštím kole soutěže, ale v jejich další dopravní službě.

Pořadí jednotlivci: místo - prap. Ing. Libor Mazal – Dopravní inspektorát Svitavy místo - nstržm. Tereza Jandová – Dopravní inspektorát Pardubice místo – nprap. Bc. Petr Rezler – Oddělení silničního dohledu

pozn. První dva umístění v kategorii jednotlivci se zúčastní celorepublikové soutěže „Dopravních policistů 2024“, která se bude konat 19. září 2024 na území Zlínského kraje.

Pořadí družstva: místo – Dopravní inspektorát Pardubice místo – Dopravní inspektorát Svitavy místo – Dálniční oddělení Městec

Přiloženo video PČR.



26. června 2024
por. Mgr. Dita Holečková
tisková mluvčí policie Pardubického kraje



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Učitel roku

Hlavní zprávy