Svitavy ovládly regionální soutěž ve vyprošťování

Regionální soutěž ve vyprošťování u dopravních nehod se v Moravské Třebové. Zúčastnilo se ji devět družstev, včetně týmů HZS Pardubického a Královéhradeckého kraje a Správy železnic JPO Česká Třebová. Nejvíce bodů získalo domácí družstvo ze Svitav.


Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje uspořádal v Moravské Třebové na náměstí regionální soutěž ve vyprošťování u dopravních nehod. Soutěže se zúčastnila čtyři družstva z HZS Pardubického kraje a čtyři družstva HZS Královéhradeckého kraje. Další družstvo bylo ze Správy železnic JPO Česká Třebová.

Při disciplíně sbíraly jednotlivá družstva body za taktiku a techniku provedení zásahu, první předlékařskou pomoc a také za dobu provedení zásahu. Všichni soutěžící se pustili do boje s maximálním nasazením, ale vítěz může být jen jeden. K tomu tam byl tým rozhodčích, který posuzoval práci jednotlivých týmů.

Na přípravě zázemí pro tuto soutěž se podíleli převážně příslušníci ze Svitavského okresu, kterým patří velké poděkování za přípravu zázemí, a nejen jim, ale i všem ostatním, kteří se účastnili této akce.

A jak to vlastně dopadlo? Nejvíce bodů se podařilo nasbírat domácímu týmu ze Svitav, k čemuž jim velmi gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů. Pořadí dalších týmů je uvedeno v přiložených tabulkách včetně bodového hodnocení.

Ještě jednou všem soutěžícím gratulujeme k jejich výsledkům a pořadatelům děkujeme za přípravu zázemí. Děkujeme také městu Moravská Třebová za umožnění konání těchto závodů..


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Učitel roku

Hlavní zprávy