Prohlídky dělostřeleckého opevnění Bouda během zimy

Zvláštní garantované prohlídky tvrze, kde návštěvníci získají vhled do historie armádního generála Ludvíka Krejčího. Akce nabídne poutavé příběhy, kulisy vojenského života, modely dělostřeleckých věží a chutné občerstvení. Ideální zážitek pro milovníky historie i techniky.


Ve dnech 20. a 21. ledna 2024 a 26., 27. a 28. ledna 2023 se konají zvláštní a předem garantované prohlídky tvrze kde  na programu bude něco opravdu nevšedního. Vychutnejte si procházku historií a dozvězte se více o významné armádní postavě generála Ludvíka Krejčího. Ponořte se do poutavých příběhů a poznejte kulisy vojenského života z dob minulých.

Prohlídky budou zajištěny ve stanovených časech, kdy navštěvníci budou mít možnost prohlédnout si jedinečné modely dělostřelecké otočné a výsuvné věže v nové provozní budově armádního generála Ludvíka Krejčího. Kromě zajímavých modelů bude k dispozici i letošní kalendář, jehož tématikou jsou právě tyto věže - ideální upomínkový předmět pro milovníky historie i techniky.

Při průzkumu historických koutů nebudete odkázáni pouze na pozorování. Můžete se těšit i na chutné občerstvení v čele s teplými nápoji, jako je svařené víno, horká medovina, horká čokoláda, káva nebo čaj. Pro milovníky pečených dobrot bude nachystána nabídka grilovaných klobás XXL, které uspokojí i ty největší gurmány. K občerstvení bude sloužit i prodej drobných upomínkových předmětů, takže si odnesete i nějakou tu památku.

Koncept garantovaných prohlídek tvrze zacílil přímo do srdce návštěvníků - kombinace živé historie, pozoruhodných modelů vojenských staveb a smyslného občerstvení vás přesvědčí, že tato akce je přesně to, co jste hledali.

Nejenže se jedná o jedinečnou příležitost, jak nahlédnout do minulosti vojenských konstrukcí, ale také o skvělý zážitek pro celou rodinu. Neváhejte a zarezervujte si své místo na těchto neopakovatelných prohlídkách tvrze v Brně a sestavte si svůj vlastní obrázek o životě generála Ludvíka Krejčího.


Hrady.cz - letní kulturní festival 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 24.01.2024 20:07



0 +
 
Učitel roku

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024