Kdo kradl v kempu?

PARDUBICKO – Nocování v kempu skončilo v neděli oznámením krádeží peněz a obuvi.




Policisté z Holic prověřují od neděle 23. června okolnosti oznámení na neznámého pachatele, který měl řádit v kempu v noci ze soboty na neděli. V jednom případě měl otevřít zip stanu i přesto, že uvnitř spali manželé, a z volně odložené peněženky odcizil finanční hotovost ve výši 6.000 Kč. S tím se ale nespokojil a vydal se i do jedné chatky. Bohužel čtyři nocležníci uvnitř zřejmě zapomněli chatku uzamknout a zloději tak usnadnili „práci“. Po probuzení na jednoho z nich čekalo nemilé překvapení, když zjistil, že přišel o několikatisícovou hotovost a navíc ještě o značkové boty v hodnotě 8.000 Kč. Celková škoda byla vyčíslena na necelých 18.000 Kč.

Policisté pátrají po neznámém nenechavci a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což v případě pravomocného odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na 2 léta.

V souvislosti s těmito případy upozorňujeme rekreanty, aby si chránili svůj majetek, zamykali vozidla a chaty, od kterých se vzdalují, a především aby cenné věci raději nechali doma.

24. června 2024
por. Mgr. Andrea Muzikantová
tisková mluvčí policie Pardubického kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 24.06.2024 11:09



0 +
 
Učitel roku

Hlavní zprávy