Klauni Hubert a Žofina zábavou pro děti s maskami a tancem!

Děti se mohou těšit na zábavné odpoledne s klauny Hubertem a Žofinou z Klaun Family. Akce nabídne taneční soutěže, hry s balonky, fotokoutek a airbrush tetování. Děti do jednoho roku mají zdarma vstup. Klauni zaručují bezpečnost a zábavu pro všechny účastníky.


Děti v maskách si užijí klaunskou zábavu s Hubertem a Žofinou z Klaun Family

Už jste někdy viděli děti v maskách, jak se smějí a baví? Připravte se na akci pro nejmenší, která čeká na vás a vaše děti. Klauni Hubert a Žofina z Klaun Family dorazí, aby rozproudili skvělou atmosféru a zalidnili s dětmi odpoledne plné tance, her a veselí.

Toto zábavné odpoledne nabídne celou řadu her a aktivit, které děti rozzáří. Od tanečních soutěží, po hry s balonky, všechny tyto činnosti budou spojeny s netradičními úkoly a podněty ke kreativitě. A co by to bylo za akci bez fotokoutku, ve kterém si budou moct děti a jejich rodiče uchovat nezapomenutelné vzpomínky tohoto dne?

Hubert a Žofina se těší na děti všech věkových kategorií. Aby bylo odpoledne co nejvíce přístupné pro všechny účastníky, budou mít děti do jednoho roku zdarma vstup. Starší sourozenci se tak mohou těšit na společné prožití dne se svými mladšími bratříčky či sestřičkami.

Klaun Family je známá pro svůj profesionální a přátelský přístup ke všem dětem. Klauni Hubert a Žofina jsou zkušení zábavníci, kteří garantují bezpečí účastníků a 100% zábavu. Děti se tak budou moct radovat z airbrush tetování, které je bezpečnou a dočasnou formou tetování, přesto však přináší spoustu zážitků.

Nechejte se unést příběhy a veselými historkami, kterými bude odpoledne prošívat. Najděte si čas na společné chvíle s dětmi a zažijte nezapomenutelné zážitky, které vám přinesou klauni Hubert a Žofina z Klaun Family.

Dětská zábava se stává nezapomenutelnou událostí, která klade důraz na radost, spolupráci a přátelství. Klauni Hubert a Žofina se s vámi těší na nevšední odpoledne plné smíchu, adrenalinu a zábavy. Tak neváhejte a přijďte s celou rodinou podpořit vaše maskované ratolesti v jejich klaunském dobrodružství.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 24.01.2024 17:52



0 +
 
Učitel roku

Hlavní zprávy