Posezení s písničkou: Melodická oáza radosti a harmonie!

Přijďte 20. dubna 2024 na Posezení s písničkou a ponořte se do světa hudby! Setkání plné radosti a harmonie proběhne ve společenském sále ZUŠ Karla Malicha. Vstupné dobrovolné, začátečníci vítáni a prvních 50 návštěvníků občerstvení zdarma.


Chystáte se na nezapomenutelný víkend plný radosti a harmonie? Pak máme pro vás tu pravou akci! Přijďte na naši událost Posezení s písničkou a ponořte se do magického světa hudby, která dokáže rozzářit srdce a vykouzlit široký úsměv na tváři.

V sobotu 20. dubna 2024 od 15:00 hodin můžete zapomenout na veškeré starosti a nechat se unášet melodiemi, které procvičují různorodost emocí. Toto úžasné setkání hudby a radosti proběhne ve společenském sále Základní umělecké školy Karla Malicha.

Posezení s písničkou není jen o hudbě. Je to příležitost k setkání s lidmi, kteří sdílí vaši lásku k melodii a harmonii. Těšte se na pohodové posezení, kde si můžete vychutnat lahodné občerstvení a nechat se inspirovat hudbou, která oživuje každý tón svým jedinečným příběhem.

Vstupné je dobrovolné a začátečníci jsou více než vítáni! Pro prvních 50 návštěvníků máme připravené drobné pohoštění. Neváhejte a připojte se k této oáze klidu a radosti, kterou protkává hudba různých žánrů.

Zúčastněte se této jedinečné události a stáňte se součástí komunity, která oceňuje sílu a krásu hudby. Těšíme se na vás na Posezení s písničkou, kde každý najde prostor pro relaxaci, zábavu a sdílení nezapomenutelných zážitků.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Pardubice

Hlavní zprávy