Prohlídka poutního areálu na Hoře Matky Boží: 60 minut objevování za každého počasí

Večerní prohlídka poutního areálu na Hoře Matky Boží u Králík láká návštěvníky na nezapomenutelný zážitek za každého počasí. Areál nabízí úchvatnou barokní architekturu a spojuje posvátnou historii s přírodními krásami. Prohlídka trvá 60 minut a obeznámí vás s historií a významem areálu.


Vítejte na stránkách našeho novinového článku, ve kterém vás pozveme na výjimečný zážitek - komentovanou večerní prohlídku poutního areálu na Hoře Matky Boží u Králík. Tento jedinečný projekt je přístupný za každého počasí a není nutná předchozí registrace. Prožijte nezapomenutelný zážitek ve výjimečné atmosféře areálu, který je skutečným kulturním pokladem naší země.

Poutní areál na Hoře Matky Boží je jedním z hlavních bodů zájmu Královéhradeckého kraje a přitahuje stovky návštěvníků z celého světa. Důvody pro toto fascinující místo jsou pochopitelné - jedná se o úchvatnou barokní architekturu, spojenou s posvátnou historií i přírodním krásám a klidem okolních kopců.

Prohlídka začíná v 19:30 hodin, ale před samotnou prohlídkou si stihnou návštěvníci připravit, protože vstup meet státut open účely otevřen vždy od 19:10 hodin. Všechny informace o nadcházejících prohlídkách a akcích najderete v klášterním obchodě Peregrin, který se nachází ve vstupní chodbě do kostela. Zde si také zakoupíte vstupenky a zprostředkujete si případně bezbariérový vstup do areálu na požádání průvodce.

Při prohlídce, která trvá přibližně 60 minut, se hravým způsobem obeznámíte s historií a kulisou areálu, jeho významem, sochami, oltářem i výzdobou. Komentář průvodce je uváděn v přátelském a srozumitelném tónu, který zaujme všechny věkové kategorie a umožní návštěvníkům vcítit se do atmosféry minulých staletí.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 25.01.2024 14:22



0 +
 
Učitel roku

Hlavní zprávy