Zámecké zimní tajemství: Výjimečná prohlídka za svitu lustrů na zámku Slatiňany

Pozvánka na podvečerní prohlídku temného zámku během zimy s kastelánem Ing. Jaroslavem Buštou. Prohlídky proběhnou 24. února a 9. března od 18 hodin. Vstupenky lze rezervovat e-mailem nebo telefonicky.


Nechte se okouzlit a prozkoumejte tajemství pokojů zámku potemnělých v zimním období. Naše pozvánka vás zve na podvečerní prohlídku s kastelánem Ing. Jaroslavem Buštou, který se otevře dveře hostinských pokojů v přízemí a odhalí příběhy ze života zámku, jeho obyvatel a ze zákulisí.

Zámecké prostory budou navíc romanticky rozžhavené lustry a lampami, které rovněž podtrhnou atmosféru minulosti a současnosti. Kastelán zároveň zasvětí návštěvníky do života přímo na zámku, a to nejen co se týče jeho dávných časů, ale i aktuálního dění.

Prohlídky proběhnou ve dvou termínech: 24. února a 9. března, přičemž začátek je vždy od 18 hodin. Aby zážitek působil co nejvíce osobní, připravili jsme omezenou kapacitu na 20 osob. Délka prohlídky je přibližně 60 až 75 minut.

Nezapomeňte si zarezervovat vstupenky

Pokud vás podvečerní prohlídka s kastelánem zaujala, neváhejte si co nejdříve zajistit své místo. Vstupenky je možné rezervovat prostřednictvím e-mailu na adrese slatinany@npu.cz nebo telefonicky na čísle 777 360 211. Vstupné je jednotné pro všechny návštěvníky a činí 160 Kč. Nadšence čeká neopakovatelný a intenzivní zážitek, který jim seznámí s tajemným životem uprostřed zimního zámku.­


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Učitel roku

Hlavní zprávy

 

Hrady.cz - letní kulturní festival 2024